Pesu ja puhdistus

MäntyEko   Mäntynestesaippua

Mäntyöljy ja pihka suojelevat elävää puuta luonnossa. MäntyEko Mäntynestesaippuan teho puhdistuksessa perustuu isoksi osaksi näihin samoihin aineisiin, joilla luonto suojelee havupuuta.

MäntyEko on luontoystävällinen kodin yleispuhdistusaine,  joka valmistetaan uusiutuvista männyn uuteaineista. Mäntynestesaippua eli mäntysuopa ei sisällä synteettisiä väriaineita tai hajusteita.  Se hajoaa maahan imeytettynä tai viemäriin kaadettuna nopeasti ja turvallisesti. Mäntynestesaippua soveltuu mm. mattojen, pikkupyykin, maalipensseleiden ja käsien pesuun. Erinomainen pesuteho ja raikas tuoksu takaavat miellyttävän puhtaan lopputuloksen.

Käsienpesussa mäntysaippua huuhtoutuu käsistä mukavasti. Monet synteettiset käsienpesuaineet jäävät käsiin ja niitä on huuhdottava kauan. Käsienpesussa mäntysaippuoiden öljyjen sanotaan hoitavan käsiä.

 Mäntysaippua, tai jotkut nimittävät tätä myös mäntysuovaksi, on jo vuosikymmeniä vanha keksintö. Mäntysuopaa käytetään nykyään maailmassa eniten Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Myös mm. Ranskassa ja Itävallassa mäntysaippua on tuttu tuote. Suomessa mäntysuopa on yksi perussaippua etenkin kesäsaunassa. Miltä aito savusauna tuntuisikaan ilman mäntysaippuaa. MäntyEkolla voi pestä saunareissulla vaikka hiukset.

Mäntysuopa on myös erittäin monen yleispuhdistusaineen komponentti tai osa.​MäntyEko on väkevä mäntysaippua. Markkinoilla on monia laimeita liruja, mutta valitettavasti kuluttajille ja ammattilaisellekin myydään kaupoissa laimeita vesiliuoksia aitoina mäntysaippuoina..

Kärcher korkeapainesuopa

Kärcher Korkeapainesuopa on tehokas luonnon omista aineista valmistettu yleispuhdistusaine. 

Pesuteholtaan se on tavanomaista mäntysaippuaa tehokkaampi. Silti pesu on turvallista myös kotioloissa. 

Kärcher Korkeapainesuopa sopii erityisesti painepesurikäyttöön, mutta sitä voidaan käyttää myös ilman painepesuria yleispuhdistusaineena.

 Painepesurikäytössä pesuainejärjestelmä suositellaan huuhdottavaksi käytön jälkeen. 

Valmistusaineet:
Mäntyöljysaippua, bio-etanoli ja terpeenialkoholit (terpeenialkoholit ovat puusta saatavia tehokkaita rasvanpoistajia, joilla on myös desinfiointikykyä)

 Käyttökohteita ovat mm.:
Mattojen pesu
Kodin yleispesut
Ajoneuvojen ja veneiden pesut